گوگل به خریداران جدید کرومبوک ۱ ترابایت فضای ابری رایگان هدیه می دهد.

   نویسنده:
1393/09/03
گوگل در اقدامی تازه خبر داد که خریداران جدید کرومبوک ها، یک ترابایت فضای رایگان گوگل درایو هدیه خواهند گرفت.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

 

در سالی که گذشت، هزینه در اختیار داشتن فضای ابری کاهش بسیاری داشته ولی هیچ وقت بهتر از “رایگان” نخواهد بود. گوگل هم در اقدامی تازه خبر داده که خریداران جدید کرومبوک ها، یک ترابایت فضای رایگان گوگل درایو هدیه خواهند گرفت.

این گونه هدیه ها معمولا به مدت یک سال معتبر هستند اما گوگل اعلام کرده این فضای رایگان به مدت ۲ سال در اختیار کاربر بدون دریافت هزینه قرار خواهد گرفت.

اگر شما قصد داشته باشید این فضا را از گوگل خریداری کنید باید مبلغی در حدود ۲۴۰ دلار را به گوگل پرداخت کنید. در حالی که هزینه خرید کروم بوک حداقل ۱۹۹ دلار است. بنابراین یک فرصت بسیار خوب است که شما می توانید از آن بهره ببرید.

برای دریافت این فضای رایگان باید تا اول ژانویه ۲۰۱۵، به وسیله کروم بوک خود به گوگل درایو مراجعه کنید و سپس هدیه را اصطلاحا Reedem کنید. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که به طور کلی پایه و اساس سیستم عامل کروم گوگل بروی فضای ابری چیده شده است. بنابراین هرچقدر که فضای ابری شما بیشتر باشد، شما موسیقی و اسناد بیشتری را می توانید در سرورهای گوگل ذخیره کنید و به طور کلی زندگی دیجیتالی خود را بهتر پیش خواهید برد.

شاید اگر به دنبال یک لپ تاپ معمولی برای رفع حداقل نیازهای خود می گردید، این موضوع دلیل خوبی برای خرید یک کروم بوک باشد.

 

منبع : http://digiato.com

گزارش تصویری از رویداد استارتاپ ویکند

   نویسنده: تیم پشتیبانی
1393/09/09
همزمان با هفته ی کارآفرینی سومین دوره ی استارتاپ ویکند در ایران برگزار شد . با ما همراه باشید برای مشاهده ی گزارش تصویری این مراسم.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

سومین دوره ی استارتاپ ویکند همزمان با هفته ی کارآفرینی در سراسر دنیا و در ایران برگزار شد . رایانش ابری سپهر نیز جزو حامیان این رویداد بود و به هر تیم یک پکیج الماس یک ساله به ارزش یک میلیون تومان اهدا کرد که توانست بسیاری از نیازهای تیم ها در زمینه ی راه اندازی وب سایت خود ( فروشگاه ساز اینترنتی و طراحی سایت اینترنتی ) در عرض چند ساعت را برطرف نماید . در واقع به خاطر اینکه در مدت زمان دو روز تیم ها باید بتوانند نمونه ی اولیه ای از محصول خود را آماده کنند تا در روز آخر بتوانند آن را به داوران و سرمایه گذاران ارائه دهند . سیستم رایانش ابری سپهر بهترین گزینه برای آنها بود تا بتوانند خیلی سریع موارد فنی مورد نیاز خود را برطرف کرده و بیشتر وقت روی محتوا و پرزنت خود بگذارند.

در دنیا نیز سیستم های کلود همواره مورد استقبال چنین مراسم هایی قرار گرفته اند . برای مثال شرکت گوگل به هر تیم 100 دلار اعتبار استفاده از فضای ابری خود را هدیه می دهد یا شرکت آمازون که از حامیان جهانی این رویداد است به هر تیم یک اکانت رایگان برای استفاده از خدمات رایانش ابری خود (AWS) را اختصاص می دهد .

این که یک سیستم رایانش ابری ایرانی نیز در کنار سایر شرکت های بزرگ تکنولوژی به شرکت کننده ها خدمات ارائه می کرد موجب تعجب و خوشحالی منتورها و شرکت کننده ها شده بود.

جالب اینجا بود که در روز اول بعضی تیم ها با استفاده کردن از سپهر مخالف بودند و تصمیم داشتند از سیستم های اوپن سورس نظیر وردپرس و جوملا استفاده کنند. در طول روز آنها وقت زیادی را صرف طراحی قالب، خریدن هاست و تنظیم کردن آن صرف کردند اما در پایان روز تازه به این نتیجه رسیدند که کارهای زیاد دیگر باقی مانده که در مدت زمان باقی مانده انجام شدنی نیست. نهایتا آنها نیز پکیج سپهر خود را راه اندازی کرده و خیلی سریع توانستند موارد مورد نیاز خود را ایجاد کنند .

در نهایت 7 تیم از 10 تیم موفق شد محصول خود را توسط سیستم سپهر راه اندازی کرده و به معرض نمایش بگذارد .

و جالب اینجاست که هر 3 تیم برتر از سپهر برای ایجاد نمونه ی اولیه ی وب سایت خود استفاده کرده بودند.

در ادامه با ما همراه باشید با گزارش تصویری از این رویداد :

 

چگونه وبلاگ نویسی به افزایش فروش فروشگاه‌های اینترنتی کمک می‌کند

   نویسنده: تیم پشتیبانی
1393/09/16
یکی از کلیدهای موفقیت اینترنتی ، بازاریابی محتوا و داشتن وبلاگ است که یکی از بهترین روشها برای جذب افراد می باشد. در این مقاله سعی شده است نکات کلیدی در ایجاد وبلاگ ذکر گردد.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

یکی از کلیدهای موفقیت اینترنتی ، بازاریابی محتوا و داشتن وبلاگ است که یکی از بهترین روشها برای جذب افراد می باشد. شما می توانید بدین وسیله خواننده را ترغیب به خرید محصول یا استفاده از خدمات وب سایت خود نمایید. اگرچه نمی توان انتظار بازدهی سریع از وبلاگ داشت ولی به مرور زمان وبلاگ می تواند موجب افزایش محبوبیت بیشتر و مقدمه ای برای ایجاد درآمد باشد.

وبلاگ نویسی، ضمن ایجاد اعتماد، به مشتریان این امکان را می دهد تا با بالاترین رده های مدیریتی شرکت ها، ارتباط نزدیک برقرار کنند. وبلاگ نویسی به بازاریاب ها کمک می کند که داستان خود را در یک محیط باز و غیر رسمی که برای مشتریان حالت شخصی دارد، بیان کنند و بتوانند برای ارائه کننده خدمات،کف بزنند یا شکایت کنند.

به وسیله وبلاگ بازدید کننده و مخاطبان سایت را افزایش دهید.

هنگام طراحی وبلاگ، افزایش بازدید کننده را باید در نظر داشته باشید. به یاد داشته باشید که ترافیک بالا برابر با فروش بیشتر نیست. بنابراین برای فروش بیشتر نیاز به جذب مشتریان بالقوه دارید .کاملا واضح است که ورود کاربر به سایت کافی نیست و باید محیطی را ایجاد کنیم که کاربر در سایت بماند و بعدا دوباره به سایت سر بزند. حالت ایده ال برای هر مدیر وبسایت آن است که بازدید کننده، سایت را به لیست علاقه مندی های خود (Bookmark) اضافه کند.

بهترین راه جهت افزایش ترافیک سایت ، تحت تاثیر قرار دادن مشتریان اصلی توسط موضوعات و مسائلی که در وبلاگ گذاشته می شود است. اگر میخواهید بازدید سایت شما افزایش پیدا کند سعی کنید از آن چه که افراد دوست دارند سخن بگویید. برای مثال اگر در حال فروش کفش سفارشی هستید، یکی از پست های وبلاگ می تواند در مورد احساسی که در زمان پوشیدن این کفش دارید باشد. تحقیق در زمینه شیوه زندگی و مسائل مرتبط با مشتری بسیار حائز اهمیت است. در نهایت با پرداختن به این موارد و ایجاد محتوایی مناسب می توانید کاربران جدیدی به سایت خود اضافه نمایید.

وبلاگی ایجاد  کنید که پیشنهاد دهد نه اینکه بفروشد.

وبلاگ شما یک صفحه  تبلیغاتی نیست و حتی یک وبلاگ پر از تبلیغات یا پیشنهاد برای خرید اجناس می تواند به اعتبار شما آسیب برساند. البته، این بدان معنا نیست که نمی توانید مطالبی در مورد کالاها و محصولات خاص خود بگذارید، بلکه فقط مطمئن شوید که تمام پست های وبلاگ درمورد محصولات و فروش در سایت نیست. هدف اصلی ساخت وبلاگ ، ایجاد رابطه با خوانندگان می باشد که این امریست زمانبر. شما می توانید درباره قطعه ای از کالا ، معنا ، تاریخ و یا روش طراحی آن صحبت کنید. نکته مهم این است که نام تجاری به تنهایی سبب فروش محصولات نمی شود.

وبلاگ های تاثیر گذار و وبلاگ نویسان همرده یا همرشته ی خود را پیدا کنید و با آنها ارتباط برقرار کنید.

اگر می خواهید واقعا وبلاگتان فضایی برای نشان دادن تجارت شما باشد، سعی کنید دیگر وبلاگنویسان موفق و مرتبط با کار خود را پیدا کنید. این لزوما به این معنا نیست که به دنبال آدم های خیلی مشهور بگردید بلکه هر وبلاگ کوچکی هم برای خود مخاطبان و خوانندگان ثابتی دارد که می توانند بخشی از مشتریان شما باشند. همچنین با بررسی نوع رفتار آن وبلاگ ها می توانید درک کنید که هر کدام چطور توانسته اند با مخاطب خود ارتباط بر قرار کنند .

اکثر وبلاگ ها امکان نظر دهی دارند. می توانید در پست هایی که مرتبط با فعالیت شما هستند نظسر ارسال کرده و در فیلد آدرس سایت ، آدرس وب سایت خود را ارسال کنید .

وبلاگ را به اشتراک بگذارید.

مطالب وبلاگ خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. امروزه شبکه های اجتماعی میلیون ها بازدیدکننده و عضو، دارند.  بازاریاب ها به ارزش اینگونه سایت ها پی برده اند و در محدوده های تخصصی تر نیز، اینگونه سایت ها در حال شکل گیری هستند. امروزه سایتهای اجتماعی برای مادران، کودکان، دانشجویان دانشگاه، حرفه ای ها و بسیاری از قشرهای اجتماعی دیگر وجود دارند. اینگونه سایت ها، محفل هایی جهت همفکری افرادی که تفکرات مشابه دارند ایجاد می کنند تا آنها این تفکرات، ایده ها، منابع، تجارب، تصاویر، ویدئو، موسیقی و هر چیز مشترک دیگر را با سایرین به اشتراک بگذارند. پس توجه و ایجاد پست در اینگونه شبکه ها می تواند نقش بسزایی در فروش و ارائه بهتر خدمات سایت ایفا نماید.

نوشتن پست تنها گام اول است. اشتراک گذاشتن مطالب، در نظر گرفتن زمانی برای ارسال مطالب به دیگر سایت ها،فعال کردن RSS ، به اشتراک گذاشتن مطالب از طریق شبکه های اجتماعی مانند توییتر و گوگل پلاس و ... می تواند در جذب کاربران بیشتر مفید باشد. یک طرح بازاریابی موفق، آمیزه ای از انواع روشهای فوق را به کار خواهد بست. بازاریاب حرفه ای برای خود استراتژی مشخصی جهت تولید محتوا به شکل های مختلف و توزیع آن از طریق کانالهای مختلف اطلاع رسانی جهت رساندن اطلاعات به طیف گسترده ای از مخاطبان، تدوین می کند.

 

 

رایانش ابری سپهر برگزیده ی جایزه ی بهترین نرم افزار تحت وب از نظر کاربردپذیری شد.

   نویسنده: تیم پشتیبانی
1393/09/25
در روز جهانی کاربردپذیری، رایانش ابری سپهر، دیجی کالا ، نت برگ و اپلیکیشن نبض بازار برگزیده ی جایزه ی کاربردپذیری شدند.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

 

رایانش ابری سپهر برگزیده ی جایزه ی بهترین نرم افزار تحت وب از نظر کاربردپذیری شد. کاربردپذیری به زبان ساده میزان رضایت کاربر در استفاده از یک نرم افزار برای رسیدن به اهداف خود است. در واقع توجه به کاربردپذیری (usability) در طراحی و تولید نرم افزار سبب می شود استفاده از نرم افزار ساده، روان و قابل استفاده برای همگان شود.

رایانش ابری سپهر در دسته ی بهترین نرم افزار تحت وب ، دیجی کالا بهترین فروشگاه اینترنتی و اپلیکیش نبض بازار به عنوان بهترین اپلیکیشن موبایل برگزیده شدند.این مراسم در تاریخ 20 آذر 93 در سازمان فناوری اطلاعات ایران و در حاشیه ی همایش کاربردپذیری برگزار گردید. برندگان، لوح تقدیر و تندیس کاربردپذیری را از دست نصراله جهانگرد، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، و با حضور شاهین طبری رئیس کمیسیون نرم افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران و دکتر ربیعی ریاست پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف دریافت نمودند.

 موارد اصلی در کاربردپذیری عبارت است از :

  • کارآمدی یا اثربخشی (Effectiveness)

نشان می‌دهد که یک محصول، چقدر در زمینه مورد استفاده‌اش، مناسب و اثربخش است. خصیصهٔ کارآمدی، به توانایی محصول در برآورده‌کردن نیازهای کاربر اشاره می‌کند.

  • کارآیی (Efficiency)

نشان می‌دهد که یک محصول، چقدر به کاربران کمک می‌کند تا عملیات (Task) مورد نظرشان را به انجام برسانند. خصیصه ی کارآیی، به کیفیت عملکرد محصول در زمان استفاده، و قابلیت‌های آن برای افزایش بهره‌وری اشاره می‌کند.

  • ایمنی (Safety)

نشان می‌دهد که یک محصول، چگونه از کاربران در مقابل شرایط خطرناک و وضعیت‌های ناخواسته، محافظت می‌کند. یک محصول خوب، باید از کاربر در برابر عوامل خارجی خطرناک (مثل تشعشع)، یا انجام اعمال ناخواسته به طور اتفاقی، محافظت کرده و در صورت امکان، به قابلیت‌های واگرد (Undo)، و ترمیم (Recovery) و احیا (Restore) نیز مجهز باشد.

  • امکانات (Utility)

نشان می‌دهد که یک محصول، چه قابلیت‌های عملیاتی مناسبی را فراهم می‌کند تا کاربران بتوانند آنچه را که می‌خواهند، انجام دهند، یا به آنچه که نیاز دارند، دست پیدا کنند. یک محصول خوب، باید امکانات متنوعی را برای ساده‌کردن و تسریع انجام عملیات‌ها - به روشی که کاربر می‌پسندد - فراهم کند. مثلاً برخی نرم‌افزارها به میان‌برهایی مجهز هستند که انجام یک عملیات طولانی را ساده‌تر می‌کنند.

  • آموزش‌پذیری (Learnability)

نشان می‌دهد که آموختن نحوه استفاده از سیستم، چقدر آسان است.

  • یادآوردپذیری (Memorability)

نشان می‌دهد که به خاطرآوردن نحوه استفاده از یک محصول، چقدر آسان است؛