ورود با اکانت گوگل

   نویسنده: فرشاد جهانمنش
1394/10/26
با استفاده از این امکان، دیگر نیازی به پر کردن فرم توسط کاربران نیست و آنها می توانند با یک کلیک، اطلاعات لازم جهت ثبت نامشان در سایت را از طریق اکانت گوگلشان در اختیار سیستم قرار دهند.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

این امکان به کاربران سایت شما، اجازه میدهد بجای استفاده از روش های قدیمی پر کردن اطلاعات به صورت فرمی، مثل نام و نام خانوادگی و ...، از اکانت گوگلشان برای وارد کردن اطلاعات استفاده نمایند. به این صورت که با کلیک بر روی گزینه ورود به وسیله گوگل، به وب سایت گوگل منتقل می شوند و در صورت احراز هویت، اطلاعات آن ها به وب سایت شما ارسال شده و وارد سیستم می شوند. این روش به دو دلیل اهمیت ویژه ای دارد، اول اینکه مطمئن هستیم گوگل اطلاعات دقیقی از آنها را به ما میدهد و دوم اینکه برای کاربران بسیار راحتر است که بتوانند، با کلیک موس بر روی یک دکمه ثبت نام کنند یا وارد سایت شوند. برای اینکه این ویژگی را برای وب سایتتان فعال کنید، در مرحله اول باید خودتان را به گوگل معرفی کنید. اگر قبلا در گوگل ثبت نام کرده باشید، از تمام امکانات آن با همان آدرس ایمیل و رمز عبور می توانید استفاده کنید در غیر اینصورت، ابتدا وارد سایت گوگل شده و یک ایمیل بسازید.

قدم اول : روی این لینک کلیک کرده واطلاعات اکانت گوگل خود را وارد کنید:

https://console.developers.google.com

قدم دوم : یک پروژه جدید ایجاد کنید با کلیک بروی + ̣Create an Empty Project، اطلاعات لازم را پر کرده و در نهایت دکمه Create  را بفشارید.

قدم سوم :
منتظر شوید تا پروژه ساخته شود

 و در نهایت، پس از ساخته شدن آن، روی گزینه Google APIs کلیک کنید و وارد آن پروژه شوید.

 در صفحه باز شده، لیستی از سرویس های گوگل را مشاهده می نمایید، در این لیست گزینه google+ API را پیدا کرده  و روی آن کلیک کنید تا به صفحه مربوطه بروید:

 

 و سپس Enable Api را انتخاب کنید.

در صورتیکه آن را مشاهده نمیکنید، می توانید در فیلد جستجویی که در همین صفحه قرار دارد، جستجو نمایید. پس از فعال سازی این API، در همین صفحه روی گزینه Go To Credentials کلیک نمایید.

در صفحه فعلی گزینه کنسل را کلیک کنید و منتظر باشید تا صفحه جدیدی باز شود. پس از باز شدن صفحه Credentials، در پنجره باز شده روی New Credentials کلیک کرده و سپس OAuth Client ID را انتخاب کنید و منتظر بمانید.

در صفحه باز شده روی Configure consent screen کلیک کرده تا به صفحه تنظیمات بروید:

از تب های بالا Oauth Consent Screen  را انتخاب کنید و اطلاعات وب سایتتان را وارد نمایید. حتما فیلد product name shown to users را پر کنید، این فیلد نامی است که به کاربران نشان میدهد و در صفحه احراز هویت کاربر، به وی نشان داده می شود که این وب سایت می خواهد آدرس ایمیل و نام شما را داشته باشد و کاربر تصمیم می گیرد به شما و وب سایتتان این مجوز را بدهد یا خیر. سپس گزینه Save را زده تا اطلاعات وارد شده ذخیره بشود. در صفحه جدید web application را انتخاب کنید و سپس فیلد Name را با هر نامی که میخواهید پر کنید. در فیلد Authorized redirect URIs، آدرس های زیر را دقیقا وارد نمایید:

http://siteName/oauthsignup.aspx?redirectfrom=profile.aspx
http://siteName/oauthsignup.aspx

در واقع این آدرس هایی هستند که گوگل از سایت شما میشناسد. بجای SiteName ادرس سایتتان را وارد نمایید.

پس از آن ذخیره را بزنید، سپس در صفحه جدید، در پنجره جدیدی که باز می شود دو کلید به شما داده می شود، آن ها را دقیقا کپی کرده و در جایی نگه دارید. کار شما با این سایت تمام شده است. حالا به پنل ادمینتان در سپهر وارد شوید. از منو سمت راست، تنظیمات را انتخاب و سپس به تب "دیگر" مراجعه کنید. در این صفحه اطلاعات را در دو فیلد
تنظیمات ثبت نام یا ورود به وسیله اکانت گوگل :
Client ID
Client Secret

وارد نمایید.

سپس صفحه را ذخیره نمایید. بدینصورت میتوانید مراحل ورود با اکانت گوگل را تکمیل کنید.

 

دوره ی جاوا اسکریپت حرفه ای به میزبانی شرکت رایانش ابری سپهر برگزار شد.

   نویسنده:
1394/10/03
دوره ی جاوا اسکریپت حرفه ای - ما در سپهر همواره به بروز بودن تیم فنی با آخرین تکنولوژی ها پایبند بوده ایم، خوشبختانه خیلی از دستاوردها و موفقیت های ما نیز از همین اهمیت به آخرین اطلاعات و دانش های نو بدست آمده است. از این رو از یکی از برجسته ترین برنامه نویسان Javascript موجود دعوت شد تا در یک دوره ی دو روزه اطلاعات و داشته های خود را با تیم فنی سپهر در میان بگذارد.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

جاوااسکریپت به عنوان یکی از محبوبترین و پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی در سال 2015 بسیار مورد توجه قرار گرفته است. به طوری که دامنه ی استفاده از آن از سمت صرفا کلاینت به سایر بخش های پردازشی نظیر سرورها و دیوایس های هوشمند نیز گسترده شده است.

ما در سپهر همواره به بروز بودن تیم فنی با آخرین تکنولوژی ها پایبند بوده ایم، خوشبختانه خیلی از دستاوردها و موفقیت های ما نیز از همین اهمیت به آخرین اطلاعات و دانش های نو بدست آمده است. از این رو از یکی از برجسته ترین برنامه نویسان Javascript موجود دعوت شد تا در یک دوره ی دو روزه اطلاعات و داشته های خود را با تیم فنی سپهر در میان بگذارد.

افشین مهربانی:

افشین به عنوان برنامه نویس با بنیاد Mozilla و usabili.ca همکاری دارد و به عنوان نویسنده علاوه بر اینکه تا به حال 3 کتاب در زمینه ی جاوااسکریپت به زبان انگلیسی با انتشارات PACKT منتشر کرده، در sitepoint.com نیز مقالاتی در دست انتشار دارد. همچنین افشین نفر اول المپیاد مهارت در زمینه ی طراحی وب سایت در سال 88 است. او برنامه نویسی را از 12 سالگی با PHP شروع کرد. به مدت سه سال برنامه نویس بازار بورس ایران بود و درسالهای گذشته سابقه ی همکاری با شرکت های مختلفی را داشته است. او در حال حاضر در زمینه ی Node.js، MongoDB به صورت تخصصی در حال فعالیت است. همچنین او در چندین پروژه ی اوپن سورس نظیر PEAR و Socket.IO فعالیت کرده و شخصا نویسنده ی چند کتابخانه ی اوپن سورس نظیر IntroJS ، WideArea و ProgressJS بوده است که در فضای وب بسیار مورد توجه و استفاده قرار گرفته است. یکی از آخرین کتاب های او Getting Started With CreateJS نام دارد، این کتاب در مورد کار با کتابخانه CreateJS است که به برنامه نویسان کمک میکند تا انیمیشن ها و ابزارهای مبتنی بر HTML5 را در مرورگرها ایجاد و مدیریت کنند. محتوای این کتاب برای گسترش دهنده های وب که علاقه به ایجاد برنامه ها و ابزارهای مبتنی بر HTML5 دارند بسیار مفید است و دید مناسبی از ایجاد این برنامه ها میدهد.
کتابهای افشین مهربانی:

<