6 ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی با هزینه کم

   نویسنده: راسا
1398/06/03
در نگاه برخی افراد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی به سرمایه زیادی نیاز دارد، با این حال ایده‌هایی نیز وجود دارند که با هزینه کم قابل اجرا هستند.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی می‌تواند ایده‌ای بسیار هیجان انگیز باشد که شاید تاکنون درباره انجام آن فکر کرده باشید اما شاید نگرانی از هزینه‌های کار، مانع از ورود شما به دنیای کسب درآمد از طریق اینترنت شده باشد. مسلم است که برای شروع هر کاری شما نیاز به یک سرمایه اولیه خواهید داشت ولی با کمی تحقیق و تفکر می‌توانید یک بیزینس آنلاین را آغاز کنید که علاوه بر علاقه داشتن به آن، بودجه زیادی نیز لازم نداشته باشد.
در ادامه این مقاله، ۶ ایده برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی با بودجه کم را به شما پیشنهاد می‌دهیم که شما می‌توانید به راحتی و با کمی خلاقیت از آن‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنید.

1. راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دراپ شیپینگ (DropShipping)

دراپ شیپینگ یکی از روش‌های تقریبا جدید برای کسب درآمد از طریق اینترنت است که شاید اصطلاح ناآشنایی برای شما باشد به همین دلیل ابتدا توضیحی درباره آن خواهیم داد.

دراپ شیپینگ چیست؟

دراپ شیپینگ در واقع نوعی از کسب و کار اینترنتی است که توسط یک شخص انجام می‌شود که آن فرد واسطه‌ رساندن محصول از تولید کننده به خریدار است. در این نوع از کسب و کار شما باید محصولات مورد نظر خود را از یک تامین کننده دریافت کنید و فروش آن‌ها را در مارکت پلیس ها یا در وب سایت شخصی خودتان انجام دهید. به این ترتیب بعد از ثبت سفارش مشتریان، آن‌ها را به تامین کننده خود ارائه می‌دهید و باقی کارها مانند بسته بندی و ارسال کالا را به او می‌سپارید.
بهتر است پیش از شروع همکاری با هر تامین کننده‌ای، تحقیقات کاملی درباره نحوه کار او انجام دهید زیرا اگر مشکلی در فرایند ارسال کالا وجود داشته باشد، مشتری آن را به پای شما خواهد نوشت.
برای بازاریابی و جذب مشتریان می‌توانید از روش‌های معمول تبلیغات مانند شبکه های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، بازاریابی پیامکی و ... استفاده کنید.
نکته‌ای که بهتر است در کسب و کار اینترنتی با دراپ شیپینگ به آن دقت کنید این است که با توجه به رقابتی بودن بازار اینترنتی، بهتر است محصولات را با توجه به قیمت‌های موجود در بازار ارزش‌گذاری کنید تا مشتریان بهتر بتوانند به شما اعتماد کنند.

2. چاپ روی لباس

چاپ روی لباس یکی دیگر از روش های کسب و کار اینترنتی است که این روزها طرفداران خاص خود را پیدا کرده است. با داشتن روحیه هنری قوی، می‌توانید طرح‌های منحصر به فردی خلق کنید و از رقبا سبقت بگیرید. علاوه بر لباس، روی وسایل دیگر مانند لیوان، قاب گوشی و … نیز می‌توانید طرح بزنید.
برای رونق کسب و کارتان بهتر است از پارچه‌هایی با جنس‌های خوب استفاده کنید تا با یکی دوبار شستن از بین نروند. برای یادگیری اصول کار نیز می‌توانید در کلاس‌های حضوری شرکت کنید یا از ویدیوهای آموزشی موجود در اینترنت استفاده کنید.
در ابتدای کار بهتر است طرح‌های موردنظرتان را با استفاده از نرم افزارهای گرافیکی طراحی کنید و به مشتری نشان دهید. در غیر این صورت اگر طرحی را روی لباس‌ها پیاده‌سازی کنید که با استقبال زیادی مواجه نشود، ممکن است دچار ضرر شوید.

3. دوره‌های آموزشی دیجیتال برگزار کنید

برگزاری دوره‌های آموزشی از دیگر مواردی است که می‌توانید به صورت آنلاین انجام دهید و در واقع یک کسب و کار اینترنتی داشته باشید. برای درآمدزایی از این روش می‌توانید از علاقه و تخصص خود استفاده کنید و محتوای آموزشی تولید کنید. با توجه به فراگیر شدن این روش، بهتر است سطح دانش و ارائه مطالب خود را بالا ببرید تا مخاطبان به استفاده از آن‌ها ترغیب شوند. شما می‌توانید در زمینه فنی، هنری، آموزش زبان، آشپزی و … فعالیت کنید.
محتوای شما می‌تواند در قالب متن، ویدیو یا پادکست (محتوای صوتی) باشد که بهترین نوع آن ضبط ویدیو است. برای اینکه ویدیو‌ها کیفیت بالایی داشته باشند، می‌توانید کار با نرم افزارهای قوی ویرایش فیلم را یاد بگیرید.

4. محصولات دستی و خانگی بفروشید

اگر با دنیای کسب و کارهای اینترنتی خانگی آشنایی داشته باشید، حتما دیده‌اید که با تولید محصولات دستی و کوچک نیز می‌توان به درآمد رسید. برای مثال مربا، ترشی، وسایل دکوری و تزیینی،نشان کتاب، زیورآلات و هرچیز دیگری که به نظرتان جذاب می‌رسد، می‌تواند به منبعی برای کسب درآمدتان تبدیل شود.

5. خدمات خود را آنلاین بفروشید

در دنیای امروز اکثر نیازها مانند مواد غذایی، پوشاک و … را می‌توان با استفاده از وب سایت ها و اپلیکیشن های فروشگاهی به راحتی در دسترس هستند. بنابراین اگر شما یک فروشگاه واقعی دارید، می‌توانید محصولات و خدمات آن را به صورت آنلاین بفروشید تا در کنار فروشگاه سنتی خود یک کسب و کار اینترنتی نیز داشته باشید.

6. اینفلوئنسر یا بلاگر شوید

اگر تاکنون هیچ کدام از راه‌های بالا برای شروع یک کسب و کار اینترنتی مورد توجه‌تان قرار نگرفته است، هنوز روش دیگری وجود دارد که شاید تاکنون به آن فکر نکرده باشید و آن هم بلاگر یا اینفلوئنسر شدن است. بلاگری که به تازگی در شبکه‌های اجتماعی رونق یافته است، از روش‌های تقریبا کم هزینه برای کسب درآمد از طریق اینترنت به حساب می‌آید.
شما می‌توانید در اینستاگرام با عمومی کردن صفحه خود و تولید محتوا از زندگی روزمره خود، آمار مخاطبان خود را بالا ببرید و به یک شخصیت محبوب و معروف تبدیل شوید. بعد از آن برندها و شرکت‌ها برای معرفی و تبلیغ محصولاتشان به شما مراجعه می‌کنند و به این ترتیب شما می‌توانید درآمد کسب کنید.
علاوه بر این، اگر هنر یا دانشی دارید نیز می‌توانید آن را از طریق اینستاگرام آموزش دهید و به یک بلاگر اختصاصی تبدیل شوید. افراد زیادی در اینستاگرام با آموزش آشپزی، آرایش، ورزش و … به شهرت رسیده‌اند و می‌توانند روی هزاران نفر تاثیر بگذارند.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم سرنخ‌هایی هرچند کوچک برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی با هزینه کم را در اختیار شما قرار دهیم. با این حال شما باید با توجه به نیاز بازار، علاقه و میزان بودجه خودتان نسبت به بکارگیری یکی از این ایده‌ها تصمیم بگیرید و با رعایت تمام اصول و قوانین آن‌ها بهترین محصول و خدمت را به مردم ارائه دهید.

بازاریابی شبکه های اجتماعی (SMM) چیست؟

   نویسنده: راسا
1398/06/09
آیا می‌دانید شبکه های اجتماعی می‌توانند تاثیرات مثبت زیادی در بازاریابی و رونق کسب و کار شما داشته باشند؟

 

به اشتراک بگذارید: 
 

امروزه شبکه های اجتماعی به عضو جدا نشدنی زندگی ما تبدیل شده‌اند و قطعا کمتر کسی است که با آن‌ها آشنایی نداشته باشد. افزایش محبوبیت این شبکه‌ها، نه تنها در زندگی عادی مردم بلکه در نوع بازاریابی کسب و کارها نیز تغییرات زیادی به وجود آورده است تا جایی که بسیاری ترجیح می‌دهند برای تبلیغات خدمات و محصولات خود از شبکه های اجتماعی استفاده کنند. این کار علاوه بر اینکه هزینه کمتری نسبت به سایر روش‌های تبلیغاتی دارد، بیشتر نیز مورد استقبال مردم قرار گرفته است. جالب است بدانید که بسیاری از کسب و کارها تنها با این روش، فروش خود را به میزان قابل توجهی افزایش داده‌اند.
مهمترین نکته در نتیجه گرفتن از بازاریابی شبکه های اجتماعی، آشنایی با اصول کار با این شبکه ها است که در ادامه این مقاله، درباره آن‌ها و همچنین نحوه فعالیت در تعدادی از شبکه های اجتماعی پرطرفدار ایران توضیح خواهیم داد.

اصول بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing) که در انگلیسی به اختصار SMM نامیده می‌شود، در واقع شامل فعالیت‌هایی است که برای جذب مشتری و افزایش فروش از طریق سوشیال مدیا (شبکه‌های اجتماعی) انجام می‌شوند. برای بازاریابی به این روش، در گام اول باید شبکه های اجتماعی مناسب حوزه کاری خود را بشناسید و محتوای مناسب آن‌ها را تولید کنید.

اولویت بندی

برای شروع SMM، در ابتدا بهتر است رفتارهای مخاطبان خود را به خوبی بشناسید یعنی با تحقیق درباره سن، جنسیت، علایق و ... شبکه های اجتماعی مورد علاقه آن‌ها را پیدا کنید و اولویت کار خود را روی آن‌ها بگذارید.
برای مثال، قشر جوان جامعه بیشتر از اینستاگرام و توییتر استفاده می‌کنند. با این حال اگر تولید محتوای آموزشی و تخصصی انجام می‌دهید، استفاده از شبکه اجتماعی لینکدین نیز بسیار موثر است. همچنین اگر توانایی تولید ویدیوهای باکیفیتی در رابطه با بیزینس خود را دارید، می‌توانید از یوتیوب یا آپارات استفاده کنید.

تولید محتوای مناسب

بعد از انتخاب سوشیال مدیاها، نوبت به تولید محتوای مناسب برای آن‌ها می‌رسد. مثلا در اینستاگرام باید عکس یا ویدیو پست کنید و هرچه کیفیت آن‌ها بیشتر باشد، در نگاه مشتری حرفه‌ای‌تر به نظر می‌رسید. در توییتر نیز متن‌های کوتاه و تاثیرگذار از زبان خودتان، در جذب خواننده بهتر عمل می‌کنند.
به یاد داشته باشید که برای جواب گرفتن از بازاریابی شبکه های اجتماعی، باید مرتب در آن‌ها فعالیت کنید و برای این کار نیز بهتر است از قبل برنامه‌ریزی کنید. در صورتی که وقت کافی ندارید، می‌توانید مسئولیت انجام امور مربوط به سوشیال مدیاها را به شخص خاصی بسپارید.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی معروف و پرطرفدار در ایران

حالا که در مورد انتخاب شبکه های اجتماعی مناسب برای کسب و کارها توضیح دادیم، می‌خواهیم از چگونگی فعالیت در آن‌ها را بگوییم.

اینستاگرام

اینستاگرام در حال حاضر محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در ایران به حساب می‌آید که اکثر کسب و کارها در آن فعال هستند. یکی از اولین اقدامات برای جذب مشتری در اینستاگرام، داشتن صفحه عمومی و تغییر کاربری آن به یک حساب بیزینسی یا حرفه‌ای است تا بتوانید نوع کسب و کار خود را در آن مشخص کنید. به این ترتیب مخاطب می‌تواند در نگاه اول به راحتی با شما آشنا شود.
با هشتگ گذاری مناسب در پست‌های اینستاگرام، افراد علاقه‌مند به حوزه کسب و کار شما به راحتی می‌توانند به پست‌های شما دسترسی پیدا کنند. البته توجه داشته باشید که از هشتگ‌های مرتبط با محتوای خود استفاده کنید چون هشتگ‌های بی‌ربط صرفا مخاطب را نسبت به شما بی‌اعتماد می‌کنند.
با نوشتن کپشن‌های جذاب و طرح پرسش‌های مرتبط با کسب و کار، مخاطبان خود را به کامنت گذاری تشویق کنید تا بتوانید ارتباطی قوی با آن‌ها ایجاد کنید. همچنین جواب دادن سریع و کامل به کامنت‌ها و دایرکت‌های مشتریان نیز می‌تواند اعتماد آن‌ها را جلب کند.
اگر وب سایت یا کانال تلگرامی برای کسب و کار خود دارید، می‌توانید آدرس آن را در توضیحات صفحه خود بگذارید تا دسترسی افراد به آن‌ها نیز میسر شود. در اینستاگرام، لینک‌های موجود در متن پست‌ها کارایی خاصی ندارند و مخاطب نمی‌تواند روی آن‌ها کلیک کند ولی اگر صفحه شما بیش از 10 هزار فالوور داشته باشد، می‌توانید در استوری‌های خود لینک صفحات وب سایت را قرار دهید تا کاربران را به راحتی به صفحات مورد نظر خود هدایت کنید.

لینکدین

لینکدین یکی از قوی‌ترین و مهمترین شبکه های اجتماعی دنیا است که در زمینه کاریابی فعالیت دارد. افراد با عضویت در لینکدین می‌توانند رزومه‌های خود را در این شبکه اجتماعی قرار دهند و از استخدام‌های شرکت‌های دیگر اطلاع پیدا کنند. البته این تنها کاربری شبکه اجتماعی لینکدین نیست. کسب و کارها و افراد متخصص می‌توانند به واسطه این شبکه اجتماعی تخصصی با یکدیگر بیشتر آشنا شوند و برای بهبود کسب و کار خود از آن بهره ببرند. اگر شما وب سایتی برای کسب و کار خود دارید، می‌توانید خلاصه‌ای از مقالات بلاگ خود را به همراه لینک آن‌ها در لینکدین پست کنید تا افرادی که شما را دنبال می‌کنند با کلیک روی آن‌ها، به وب سایت شما هدایت شوند.

فیسبوک

فیسبوک یکی دیگر از شبکه‌ های اجتماعی است که در گذشته بیشتر مورد توجه مردم در ایران بود و با روی کار آمدن اینستاگرام کم کم از دور خارج شد. با این حال هنوز کسب و کارها برای بازاریابی در سوشیال مدیاها از آن استفاده می‌کنند. نحوه بازاریابی در فیسبوک نیز دقیقا مانند لینکدین است و تنها به خلاصه‌ای از متن مقاله و لینک مورد نظر شما نیاز دارد. البته فیسبوک فضایی همگانی‌تر است و مانند لینکدین یک شبکه اجتماعی تخصصی به حساب نمی‌آید.

پینترست

پینترست یکی از شبکه های اجتماعی است که صرفا در زمینه عکس فعالیت می‌کند. نکته‌ای که درباره پینترست وجود دارد، این است که عکس‌های شما باید خلاقانه و منحصر به فرد باشند تا مخاطب جذب آن‌ها شود. شما می‌توانید هر عکسی را که با استفاده از فتوشاپ یا دیگر نرم افزارهای ویرایش عکس درست می‌کنید در حساب پینترست کسب و کار خود آپلود کنید و اگر مطلبی درباره آن در وب سایت خود نوشته‌اید به آن لینک دهید تا افراد بتوانند با کلیک روی آن، مطلب شما را در وب سایتتان مطالعه کنند.

تلگرام

تلگرام در واقع یک شبکه اجتماعی محسوب نمی‌شود و یک پیام رسان است. با این حال به دلیل قابلیت ایجاد کانال در این برنامه، بسیاری از کسب و کارهای ایرانی از تلگرام به جای وب سایت استفاده می‌کنند و تمامی محصولات، خدمات و اطلاع رسانی‌های خود را از طریق آن انجام می‌دهند. تلگرام نیز مانند دیگر برنامه‌هایی که درباره آن‌ها توضیح دادیم، قابلیت لینک گذاری دارد و اگر شما یک وب سایت داشته باشید، می‌توانید به راحتی مشتریان زیادی را از طریق تلگرام جذب کنید. نکته قابل توجه آن است که ربات های فروش تلگرام ابزاری هستند که به تازگی روی کار آمده‌اند و با استفاده از آن‌ها می‌توان در زمان بسیار صرفه جویی کرد و باعث جذب مخاطبان بیشتری شد.

توییتر

بازاریابی از طریق توییتر یکی دیگر از روش‌هایی است که نقش مفیدی در تبلیغات کسب و کارها دارد. نحوه جذب مشتری در توییتر همانند لینکدین و فیسبوک است و با توجه به قابلیت هشتگ زدن در توییتر،‌ افراد مختلف می‌توانند مطالب حوزه کسب و کاری شما را به راحتی دنبال کنند.

یوتیوب

یوتیوب یک شبکه اجتماعی مخصوص ویدیو است.. اگر شما در کسب و کار خود شخصی را دارید که می‌تواند ویدیوهای جذاب و کاربردی تولید کند، استفاده و بازاریابی از طریق یوتیوب را شدیدا به شما پیشنهاد می‌کنیم. فیلم‌های آموزشی و سرگرم کننده برای مخاطبان بسیار جذاب است. با درج لینک مقالات و صفحات وب سایت خود در توضیحات هر ویدیو، دسترسی کاربران را به آن‌ها راحت می‌کنید.
علاوه بر یوتیوب، آپارات نیز یک سرویس اشتراک ویدیو ایرانی است. با این تفاوت که در نسخه معمولی آپارات شما فقط می‌توانید لینک وب سایت خود را در توضیحات صفحه اصلی قرار دهید و با خرید نسخه پیشرفته امکان لینک گذاری در متن ویدیوها را خواهید داشت.

تحلیل نتایج و تغییر استراتژی شبکه های اجتماعی

تا اینجا با اصول بازاریابی در تعدادی از شبکه های اجتماعی آشنا شدیم ولی نکته مهم این است که شما باید بعد از هر دوره زمانی عملکرد و نتایج فعالیت‌های خود را در سوشیال مدیاها بررسی کنید تا اگر به نتیجه دلخواه نرسیده بودید، آن‌ها را تغییر داده یا حتی تمرکز خود را روی شبکه اجتماعی دیگری بگذارید. با تمام این اوصاف، فعالیت مستمر در هر شبکه اجتماعی از رموز موفقیت شما خواهد بود.

سیستم همکاری در فروش چگونه کار می کند؟

   نویسنده: راسا
1398/06/13
سیستم همکاری در فروش یکی از انواع و اقسام بازاریابی است که بازاریاب در آن بر پایه سود پورسانتی فعالیت می‌کند.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

ردپای بازاریابی واسطه‎ ای یا همان سیستم همکاری در فروش معروف، بیشتر به واسطه کسب و کارهای استارتاپی پا به بازار پر تب‎ و ‎تاب این روزها گذاشته است. سیستم همکاری در فروش تنها یک روش فروش محصولات فروشگاهی نیست بلکه یکی از پر بازده‎ترین روش های بازاریابی است که این روزها به شکل عجیبی مورد استقبال کاربران قرار گرفته است.
اگر به تازگی کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کرده‎اید و به فکر یک راه حل اساسی برای پیشرفت کار خود هستید، ما سیستم همکاری در فروش را به عنوان یک روش خوب به شما معرفی می‎کنیم که با هزینه منصفانه‎ای شما را به سودآوری می‎رساند.

سیستم همکاری در فروش چیست؟

موفقیت در هر حوزه‎ای نیاز به اطلاعات دقیق و جامع از آن حوزه دارد. قبل از اینکه به واسطه اطلاعات جزئی و ناقص خود فعالیت در سیستم همکاری در فروش را شروع کنید، بهتر است با تمام جزییات این سیستم آشنا شوید.
سیستم همکاری در فروش که با عناوین مختلفی از جمله فروش وابسته، بازاریابی واسطه ای، بازاریابی پورسانتی و فروش واسطه ای در سطح بازار شناخته می‌شود، شامل تمام فعالیت‌هایی می‎شود که افراد بازاریاب را در سود یک شرکت یا فروشگاه شریک می‎کند.
بازاریابی پورسانتی که یکی از زیرمجموعه‎های مشهور سیستم همکاری در فروش است، امروزه در فروشگاه‎ها و شرکت‎های تولیدی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ساختار فعالیت بازاریابی پورسانتی به این صورت است که شخص بازاریاب در صورت فروش محصولات شرکت مورد نظر، به صورت درصدی در سود سهیم می‎شود. شرکت سرشاخه می‎تواند یک تولیدی سنتی یا وب سایت فروشگاهی باشد.
به قول معروف، سیستم همکاری در فروش یک معامله دو سر سود است که هم صاحبان کسب و کار و هم بازاریاب از سود آن بهره‎مند می‎شوند، البته گاهی اوقات هم سیستم همکاری در فروش شامل تعدادی شرکت است که یکی از شرکت‎ها به عنوان مهره اصلی و سرشاخه، محصول یا خدماتی را ارائه می‎دهد که شرکت‎های دیگر موظف به بازاریابی برای آن‎ها و در نهایت دریافت پورسانت خود هستند.

مرسوم‌ترین نمونه‌های استفاده از سیستم همکاری در فروش

سیستم همکاری در فروش به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره خواهیم کرد.

همکاری در فروش خدمات

از معمول‌ترین روش‌هایی که در سیستم همکاری در فروش به ویژه در ایران از آن استفاده می‌شود، همکاری در فروش سرویس‌های هاست و سرور است. سرویس‌های هاستینگ در ازای خرید هر هاست ممکن است تا سقف 15 درصد به شما پورسانت ارائه کنند. رویه‌ای که در بسیاری از وب سایت‌های بزرگ مرسوم است، آن است که در قسمتی از سایت که معمولا قسمت فوتر است، نوشته می‌شود "سرورهای این سایت توسط سرورهای قدرتمند … میزبانی می‌شوند". با نوشتن اسم وب سایتی که سرور از آن دریافت شده و لینک دادن به سایت هاستینگ سیستم همکاری در فروش جریان پیدا می‌کند. 

همکاری در فروش محصول فیزیکی

مهمترین و اصلی‌ترین مدل همکاری در فروش در سراسر جهان متعلق به همکاری در فروش محصولات فیزیکی است. از پیشگامان استفاده از این سیستم می‌توان به فروشگاه آمازون اشاره کرد که با راه‌اندازی چنین سیستمی باعث درآمدزایی برای افراد بسیاری در سراسر جهان شد. در ایران نیز وب سایت دیجی کالا توانسته به خوبی سیستم همکاری در فروش محصولات فیزیکی را راه‌اندازی کند و این امکان را برای شما به وجود می‌آورد تا برای یک محصول یا گروهی گروهی از محصولات خود، بتوانید لینک اختصاصی دریافت کنید. شما می‌توانید این لینک را در وب سایت خود یا هر رسانه اجتماعی دیگر به اشتراک گذاشته و 2 تا 10 درصد پورسانت دریافت کنید. 

همکاری در فروش محصولات مجازی

در دنیای امروز محصولات مجازی نیز همانند محصولات فیزیکی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند و همین امر باعث شده تا روز به روز بر وب سایت‌هایی که محصولات دانلودی ارائه می‌کنند، افزوده شود. سیستم همکاری در فروش محصولات مجازی هم مانند محصولات فیزیکی بوده با این تفاوت که پورسانت بیشتری را می‌تواند شامل شود.

همکاری در فروش آثار سینمایی و موسیقی

فروش آثار سینمایی و موسیقی بر پایه سیستم همکاری در فروش باعث شده تا از دانلود غیر قانونی این محصولات به میزان قابل توجهی جلوگیری به عمل آید. برای درک بهتر این موضوع بهتر است با مثال پیش برویم. همانطور که می‌دانید وب سایت‌ های بسیاری وجود دارند که فیلم‌ها و سریال‌های مختلف را به صورت غیرقانونی و رایگان ارائه می‌کنند ولی با به وجود آمدن سیستم همکاری در فروش این وب سایت ها از قرار دادن لینک فیلم‌ها و سریال‌ها به صورت رایگان اجتناب کرده و در صورتی که بر روی لینک دانلود فیلم یا سریالی کلیک کنید، خواهید دید که تمامی لینک‌ها از وب سایت های مختلف به یک سایت متصل می‌شوند. 
نکته جالب توجه آن است که عضویت در سیستم همکاری در فروش این وب سایت ها بسیار ساده است و شما تنها با ثبت نام در یکی از این وب سایت ها و دریافت لینک شخصی می‌توانید کسب درآمد کرده و 30 درصد پورسانت دریافت کنید. با راه اندازی چنین سیستمی هم از دانلود غیر قانونی محصولات جلوگیری می‌شود، هم سایت ارائه دهنده محصولات، سایت توزیع کننده محصول و مخاطب سود خواهند برد.

همکاری در فروش با دعوت از دوستان

شاید شما هم بارها این پیام اسنپ را مشاهده کرده باشید که با دعوت دوستانتان به این اپلیکیشن شما شامل یک سفر رایگان یا درصدی تخفیف برای سفرهای بعدی خواهید شد. این مثال نمونه‌ای کاملا بارز از همکاری در فروش با دعوت از دوستان است. این روش توسط بسیاری از استارت آپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و بازخورد خوبی را نیز به همراه داشته است.

سیستم همکاری در فروش و تاثیر آن در افزایش درآمد

قبل از هر توضیح دیگری بهتر است بدانید استفاده از سیستم همکاری در فروش هیچ محدودیت زمانی و مکانی ندارد و همین امر به ظاهر ساده، باعث می‎شود شما با سرعت بالاتر و دردسر کمتری مسیر موفقیت را طی کنید. این سیستم اغلب برای وب سایت ‎ها و کسب و کارهای اینترنتی پیاده می‎شود اما برای کسب و کارهای سنتی هم می‎تواند روش مناسبی باشد.
سیستم همکاری در فروش زمانی باعث ثروتمند شدن شما می‌شود که به یک حقیقت مهم واقف باشید:
موفقیت و نیل به هدف نه فقط از طریق انتخاب بازاریابی واسطه‌ای به عنوان شغل، بلکه به واسطه عملکرد بی نقص شما در این عرصه حاصل می‎شود.
احتمالا شما هم اخبار ضد و نقیضی در مورد درآمدزایی از طریق همکاری در فروش به گوشتان خورده است. برخی می‎گویند، فعالیت در این حوزه چیزی جز اتلاف وقت نیست، این در حالی که همه ما شاهدیم برخی افراد سودهای چند صد میلیونی از این راه به جیب زده‌اند. حقیقت چیست؟ آیا استفاده از این روش بازاریابی سودآور است یا صلاح این است که عطایش را به لقایش ببخشیم؟ واقعیت این است که همه چیز به شما و نوع عملکردتان در این عرصه بستگی دارد. شما تعیین می‌کنید که جزو بازندگان این رقابت باشید یا برندگان.

راز موفقیت در سیستم همکاری در فروش چیست؟

احتمالا سوال فوق، پررنگ‎ترین سوالی است که در ذهنتان وجود دارد. برای اینکه بتوانید در سیستم همکاری در فروش موفق باشید، مسیر سختی در پیش نخواهید داشت اما برای کسب درآمد چشمگیر از این راه، نیاز به برنامه ریزی منسجم خواهید داشت. اگر نکات زیر را رعایت کنید، شانس موفقیت و درآمدزایی خود را تا حد زیادی افزایش می‎دهید:

  • برای موفقیت در این سیستم، مدام باید اطلاعات و دانش خود را بروزرسانی کنید. بازار این روزها دائم در حال نوسان است و هر چالش جدید، نیاز به آینده‎نگری دارد.
  • سابقه خود را با همکاری در فروش کالاهای بی‌کیفیت تخریب نکنید. زمان شما، با ارزش‌ترین دارایی است که در این راه صرف می‎کنید پس برای زمان خود ارزش قائل باشید و مطمئن باشید که سود خوب در گرو کیفیت است.
  • بازاریاب محصولی باشید که برای فروش آن نیاز به بازار گرمی‎های پوچ و توخالی نباشد و بتوانید با تکیه بر کیفیت محصول فروش بالایی داشته باشید.
  • حفظ مشتریان وفادار، سودمندتر و کم هزینه‎تر از جذب مشتریان جدید است، پس به این موضوع همیشه دقت داشته باشید و بر روی آن سرمایه‌گذاری کنید.
  • به پروسه نقل و انتقال پول در عرصه مورد نظرتان اشراف داشته باشید. باید بدانید سیستم تسویه حساب و انتقال پول به چه صورت است تا برنامه‎ریزی لازم برای آن را داشته باشید.
  • اگر می‎خواهید از طریق تولید محتوا بازاریابی واسطه‌ای خود را پیش ببرید، بهتر است با مشتریان و مخاطبان خود روراست باشید. این حس را به آن‎ها منتقل نکنید که تنها هدف کسب درآمد دارید. به مرور اعتماد مخاطبان خود را جلب ‎کنید و باعث افزایش فروش خود شوید.
  • اگر سیستم همکاری در فروش شما به وب سایت اینترنتی وابسته است، تنها به پیاده سازی تکنیک‎های سئو و شبکه های اجتماعی بسنده نکنید. بهتر است به صورت میدانی به شناخت بازار هدف بپردازید تا نتیجه بهتری بگیرید.

مارکت پلیس چیست؟

   نویسنده: راسا
1398/06/20
مارکت پلیس ها یکی از مناسب‌ترین فضاها برای فروش آنلاین محصولات شما هستند که در این مطلب درباره تمام نکات ریز و درشت آن توضیح خواهیم داد.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

در چندین سال گذشته با افزایش محبوبیت خرید آنلاین در میان مردم، کسب و کارهای زیادی به فروش اینترنتی روی آورده‌اند که معمولا این کار را از طریق اپلیکیشن‌ ها یا وب سایت های فروشگاهی خود انجام می‌دهند. به تازگی روش جدید دیگری نیز برای فروش اینترنتی محصولات و خدمات به وجود آمده است که مارکت پلیس نام دارد. شاید الان برایتان سوال پیش آمده باشد که این روش چه تفاوتی با یک فروشگاه اینترنتی معمولی دارد و شما چگونه می‌توانید برای فروش محصولات خود از آن استفاده کنید؟ خب اگر به دنبال جواب این سوال هستید پیشنهاد می‌کنم خواندن این مقاله را از دست ندهید تا با زیر و بم کارایی مارکت پلیس ها به خوبی آشنا شوید.

تعریف مارکت پلیس

مارکت پلیس (MarketPlace) یا بازار آنلاین، نوعی از یک بازارچه اینترنتی است که مانند مدل فیزیکی‌اش کسب و کارهای زیادی می‌توانند با عضویت در آن محصولات خود را بفروش برسانند. این سیستم در قالب یک وب سایت یا اپلیکیشن اینترنتی پیاده سازی می‌شود تا بتواند به راحتی تعداد زیادی از فروشندگان و خریداران را به یکدیگر متصل کند.
در این بازارهای آنلاین تمامی ارتباطات مستقیما بین فروشندگان و خریداران انجام می‌شود ولی به دلیل اینکه مردم در واقع به خاطر اعتماد به مارکت پلیس ها از فروشندگان آن‌ها خرید می‌کنند، پس آن‌ها نیز باید نظارت کاملی روی نحوه کار و انجام امور فروشندگان داشته باشند تا مشکلی ایجاد نشود.

در انتخاب یک مارکت پلیس به چه نکاتی باید توجه کرد؟

از آنجایی که تعداد بازارهای آنلاین در ایران رو به افزایش است، بهتر است کمی درباره ویژگی‌های یک مارکت پلیس موفق بگوییم تا در انتخاب بهترین محل برای افتتاح یک فروشگاه اینترنتی، به شما کمک کند.
برنامه نویسی وب سایت یک مارکت پلیس باید به گونه‌ای باشد که نه تنها بتواند تعداد زیادی از فروشندگان را پذیرش کند بلکه به مشتریان آن‌ها نیز خدمات مناسبی ارائه دهد. برای مثال در زمان‌ تخفیف‌های شگفت انگیز، تعداد کاربرانی که برای خرید به وب سایت وارد می‌شوند به طور ناگهانی بسیار زیاد شده و وب سایت باید گنجایش این حجم زیاد از مخاطب را داشته باشد زیرا در غیر این صورت از دسترس خارج می‌شود. بهتر است حتی اگر خودتان در این زمینه دانش کافی ندارید، از افراد متخصص و باتجربه کمک بگیرید تا با مشکلات ناشی از ساختار فنی یک وب سایت مواجه نشوید.
وب سایت یک فروشگاه مارکت پلیس، علاوه بر برنامه نویسی دقیق باید طراحی کاربری مناسبی نیز داشته باشد زیرا خریداران فروشگاه های اینترنتی تمایل دارند دسترسی راحتی به محصولات مورد نیاز خود داشته باشند. علاوه بر این هرچه طراحی و رنگ‌های به کار رفته در یک فروشگاه اینترنتی جذاب‌تر باشد،‌ مخاطبان نیز برای خرید از آن مشتاق‌تر می‌شوند.
در صورتی که مدیران و کارمندان یک مارکت پلیس دانش بالایی در زمینه بازاریابی اینترنتی داشته باشند و تبلیغاتی درست و اصولی برای معرفی خود انجام دهند، می‌توانند آمار بازدید وب سایت خود را بالا ببرند و همین باعث می‌شود تا فروشندگان فعال در آن نیز از این افزایش مخاطب بهره‌مند شوند. به این ترتیب قبل از شروع همکاری با هر بازار آنلاینی بهتر است درباره نحوه مدیریتی صاحبان آن کاملا تحقیق کنید.

چرا مردم خرید از بازارهای آنلاین را ترجیح می‌دهند؟

در مارکت پلیس‌ ها نیز مانند بازارچه‌ها، انواع و اقسام محصولات با حدود قیمت‌های متفاوتی به فروش می‌رسند و به همین دلیل برای مردم جذابیت بیشتری دارد. به دلیل رقابتی بودن بازارهای آنلاین، قیمت گذاری محصولات باید با دقت بالایی انجام شود تا مشتریان را به خرید از فروشگاه ترغیب کند.
علاوه بر این، خریداران می‌توانند نظرات مثبت و منفی خود را درباره تجربه خرید از فروشنده‌های مختلف را بنویسند تا دیگران نیز از آن‌ها استفاده کنند. بنابراین لازم است که شما به عنوان یک فروشنده بهترین برخورد و سرویس دهی را به مشتریان خود داشته باشید تا نظرات منفی آن‌ها را به حداقل ممکن برسانید.

انواع مارکت پلیس

شاید برایتان جالب باشد که بدانید مارکت پلیس ها انواع مختلفی دارند و فقط مدل جهانی آن است که محصولات مختلفی را عرضه می‌کند.

مارکت پلیس عمودی:

مارکت پلیس عمودی، بازاری برای فروشگاه‌هایی است که در یک زمینه خاص فعالیت می‌کنند. برای مثال، یک مارکت پلیس می‌تواند تنها برای فروش لوازم کوهنوردی باشد و فروشگاه‌هایی که چنین لوازمی را می‌فروشند، می‌توانند اینجا عضو شوند.

مارکت پلیس افقی:

در یک فروشگاه مارکت پلیس افقی، انواع مختلفی از کالا فروخته می‌شود با این تفاوت که تمام این محصولات حداقل یک ویژگی مشترک دارند. برای مثال اگر یک بازار آنلاین کلیه وسایل و مایحتاج کودکان را ارائه کند، در این دسته قرار می‌گیرد و شما صرف نظر از نوع کسب و کارتان، اگر محصولی دارید که برای بچه‌ها قابل استفاده است، می‌توانید در این مارکت پلیس فعالیت کنید.

مارکت پلیس جهانی:

در این نوع از بازار آنلاین، فروش هر محصولی از لوازم دیجیتال گرفته تا مواد غذایی امکان پذیر است و کاربران آن نیز بدون محدودیت جنسی، سنی و … می‌توانند به راحتی خرید کنند.

نحوه درآمد مارکت پلیس‌ ها

در یک مارکت پلیس، تمامی پرداخت‌ها و تراکنش‌های مالی بین فروشنده و خریدار انجام می‌شود و صاحبین آن هیچ نقشی در رد و بدل کردن پول ندارند. به همین دلیل، چنین قابلیتی می‌تواند یک نکته مثبت برای فروشندگان باشد. با این حساب پس درآمد یک مارک پلیس از کجا تامین می‌شود؟
مارکت پلیس ها از چندین روش می‌توانند درآمد زایی کنند. با توجه به اینکه ترافیک اینترنتی مارکت پلیس ها نسبت به وب سایت های دیگر بیشتر است، یکی از روش‌های درآمد زایی آن‌ها قرار داد با اپراتورهای اینترنتی است.
روش دیگر درآمدزایی بازارهای آنلاین این است که هر فروشنده در ابتدای کار خود هزینه‌ای را به صاحبین مارکت پلیس بپردازد. این مبلغ در معنای فیزیکی می‌تواند به عنوان اجاره محسوب شود. علاوه بر موارد اشاره شده، دو طرف قرارداد می‌توانند توافق کنند که هر شخص به ازای فروش محصولات خود کمیسیونی برای مارکت پلیس در نظر بگیرد.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تمام نکاتی که شما به عنوان فروشنده برای شروع کار در یک مارکت پلیس نیاز دارید را در اختیارتان بگذاریم تا با دید بهتری وارد این مدل از فضای فروش اینترنتی شوید. پس سعی کنید قبل از شروع به کار تمامی جوانبی که در این مطلب به آن‌‌ها اشاره کردیم را در نظر بگیرید و تحقیقات کافی را انجام دهید.

ضرورت داشتن فروشگاه اینترنتی در دنیای امروز

   نویسنده: راسا
1398/06/23
اگر تاکنون برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی تردید داشته‌اید، بهتر است یک‌بار برای همیشه، همه چیز را درباره آن بدانید و تصمیم خود را نهایی کنید.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

تا چندین سال پیش که هنوز کسی فکر نمی‌کرد اینترنت به یکی از حیاتی‌ترین موارد زندگی مردم تبدیل شود، شاید راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی و کسب و کار آنلاین چندان عاقلانه نبود اما امروزه به دلیل اینکه تقریبا تمامی کارها از سفارش غذا و تاکسی گرفته تا پرداخت قبوض و … از طریق اینترنت انجام می‌شوند، بسیاری از کسب و کارهای قدیمی و سنتی نیز برای دوام آوردن در بازار کار تصمیم به فروش آنلاین می‌گیرند. در ادامه این مقاله بررسی می‌کنیم که داشتن فروشگاه اینترنتی چه مزایایی دارد و چرا بهتر است هرچه زودتر اقدام به راه‌انداری چنین فروشگاهی کنید؟

مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی

نداشتن یک فروشگاه اینترنتی، آن هم در زمانی که اینترنت به عنوان مرجعی برای خرید و فروش محصولات و خدمات مختلف به حساب می‌آید، می‌تواند نقطه ضعفی برای کسب و کار شما باشد. با توجه به این امر فواید راه اندازی یک فروشگاه آنلاین بسیار زیاد هستند که از جمله آن‌ها عبارتند از:

صرفه جویی در وقت مشتری

مشتریان شما همان مردمی هستند که بیشتر وقتشان را در اینترنت می‌گذرانند و مسلما اولین جایی که برای پیدا کردن هر محصولی به آن رجوع می‌کنند، شبکه های اجتماعی و وب سایت هایی هستند که کالا یا خدمت مورد نظرشان را به صورت آنلاین ارائه می‌کند.
به این ترتیب اگر محصول مورد نظرشان را در یکی از این فروشگاه های اینترنتی پیدا کنند، احتمالا خرید از همان جا را به دلیل صرفه جویی در وقت و جلوگیری از زحمت رفت و آمد ترجیح خواهند داد.

ارائه قیمت پایین‌تر به مشتریان

در بسیاری از مواقع فروشگاه‌های اینترنتی به دلیل نداشتن هزینه‌های جانبی یک فروشگاه فیزیکی مثل هزینه برق، آب، گاز، اجاره، هزینه‌های نگه‌داری و … می‌توانند محصولات را با قیمت پایین‌تری به مشتریان خود عرضه کنند. بنابراین شما می‌توانید با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی از هزینه‌‌های اضافی دوری کرده و سود بیشتری به دست آورید.

کمک به کاهش ترافیک و حمایت از محیط زیست

استفاده از فروشگاه های اینترنتی یا به طور کلی خدمات آنلاین، تا حد زیادی ترافیک و شلوغی شهر را کاهش می‌دهد، به همین دلیل است که حامیان محیط زیست از این نحوه فروش طرفداری زیادی می‌کنند.

فراهم کردن راحتی مشتری

کسب و کارها باید تمام تلاش خود را برای فراهم کردن آسایش مشتری انجام دهند زیرا اگر کسی در خرید از فروشگاه خاصی احساس راحتی داشته باشد، احتمال زیاد به مشتری دائمی آن‌ تبدیل خواهد شد.
برای مثال بسیاری از کارکنان یک فروشگاه فیزیکی به محض ورود یک مشتری، سریعا اقدام به حرف زدن و راهنمایی او می‌کنند. این کار تا اندازه معینی می‌تواند به مشتری احساس خوبی بدهد ولی زیاده‌روی در انجام چنین کاری موجب آزار خریدار شده و ممکن است، فروشگاه را ترک کند.
این در حالی است که هنگام خرید از فروشگاه اینترنتی، مشتری با آرامش بیشتری می‌تواند محصولات مورد نیازش را بررسی کند و در صورتی که سوال خاصی برایش پیش آمد، می‌تواند از طریق راه‌های ارتباطی با مسئولان فروشگاه ارتباط برقرار کند.

امکان فروش محصولات بدون محدودیت زمانی و مکانی

یک فروشگاه فیزیکی مسلما نمی‌تواند به صورت 24 ساعته محصولات و خدمات خود را ارائه دهد، در حالی یک فروشگاه اینترنتی در هر ساعتی از شبانه روز که مشتری قصد خرید داشته باشد، به او سرویس می‌دهد.
همچنین در فروشگاه اینترنتی محدودیت مکانی نیز وجود ندارد و مشتریان در هر نقطه‌ای از جهان که باشند، می‌توانند از فروشگاه شما خرید کنند.

امکان دسترسی به محصولات کمیاب

مردم شهرهای کوچک، امکانات و دسترسی‌های موجود در شهرهای بزرگ را ندارند و برای خرید بعضی از محصولات مورد علاقه‌شان ممکن است با مشکل روبرو شوند. شما می‌توانید با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی و ارائه خدمات به شهرهای کوچک، این دسته از مشتریان را نیز جذب کنید.

مقدار تخفیف را شما تعیین می‌کنید

اگر شما یک فروشنده هستید، حتما موقعیت ناخوشایند چانه زدن با مشتری را تجربه کرده‌اید. در یک فروشگاه اینترنتی تنها شما هستید که می‌توانید امکان تخفیف داشتن یا نداشتن یک محصول را مشخص کنید و این کار را می‌توانید هر زمانی که نیاز بود، انجام دهید.

معایب فروشگاه های اینترنتی

تا اینجا به 7 مزیت فروش از طریق اینترنت اشاره کردیم ولی قطعا فروشگاه اینترنتی معایبی دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم و راه حل‌هایی نیز پیشنهاد خواهیم داد:

رقابت زیاد در بازار اینترنتی

زیاد شدن هر روزه تعداد فروشگاه های آنلاین در زمینه‌های مختلف، به معنی افزایش تعداد رقبای شما است. اگر در حالت عادی با داشتن یک فروشگاه سنتی، شما فقط با هم صنفان شهر خود رقابت داشتید، با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی باید با تمام کشور رقابت کنید.
برای شروع کار در فضای اینترنت، بهتر است اول از همه نحوه کار رقبای مهم خود را به خوبی تحلیل و بررسی کنید تا متوجه شوید باید چگونه و از کجا شروع کنید. تبلیغات در شبکه های اجتماعی را فراموش نکنید زیرا از این طریق می‌توانید مشتریان زیادی را جذب کنید.
نکته مهم دیگر برای فعالیت در بازار رقابتی اینترنت، قیمت گذاری محصولات است. سعی کنید قیمت‌های معقولی روی کالاها و خدمات خود بگذارید تا مشتری با دیدن قیمت‌های موجود در بازار، به خرید از شما ترغیب شود.

اعتماد نداشتن مردم به فروشگاه های اینترنتی

بسیاری از مردم هنوز به خرید و استفاده از فروشگاه های آنلاین اعتماد کافی را ندارند و ممکن است یکی از دلایل شک و تردید شما برای داشتن فروشگاه اینترنتی نیز همین باشد. بنابراین بهتر است اول از همه اقدامات مربوط به امنیت وب سایت فروشگاهی خود را به درستی انجام دهید. دریافت "ای نماد"، تهیه گواهینامه امنیتی برای وب سایت، داشتن درگاه پرداخت از بانک‌های معتبر و … می‌تواند مشتری را نسبت به کسب و کار شما مطمئن‌تر کند.

نبود امکان بررسی دقیق محصولات

یکی از آرزوهای اکثر کاربران اینترنت این است که کاش راهی برای لمس موارد مورد نیازشان از پشت صفحه مانیتور یا موبایل وجود داشت. شاید این عمده‌ترین دلیل عدم تمایل عده‌ای از مردم به خرید از فروشگاه های اینترنتی باشد.
برخی فروشگاه‌ها در وب سایت خود تصویر کالایی را قرار می‌دهند که با نسخه واقعی آن تفاوت زیادی دارد و وقتی خریدار این تفاوت را ببیند، ممکن است برای خرید مجدد به آن‌ها اعتماد نکند. پس شما با رفتار صادقانه با مشتریانتان می‌توانید نظر مثبت آن‌ها را نسبت به خود جلب کنید. سعی کنید در وب سایت فروشگاه اینترنتی خود از تمام زوایای یک محصول عکس‌ بگذارید. حتی اگر فیلمی ضبط کنید در واقع به مشتری خود کمک می‌کنید تا در خرید محصولات با آگاهی بیشتری تصمیم بگیرد.
همچنین در قسمت توضیح هر کالا، بهتر است تمام اطلاعات آن محصول مانند ابعاد، وزن، جنس و … را به خوبی توضیح دهید.

تاخیر در دسترسی به کالاها

داشتن صبر و حوصله در خرید از یک فروشگاه اینترنتی نکته مهمی است، چرا که محصول خریداری شده ممکن است چند روز بعد به دست مشتری برسد. به همین دلیل بعضی افراد ترجیح می‌دهند به صورت حضوری و بدون تاخیر محصولات خود را خریداری کنند. با توجه به این مسئله اگر شما بتوانید راهکاری برای ارسال سریع بسته‌های پستی فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید، می‌توانید از سایر رقبای خود جلو بزنید.

کلام آخر

با توجه به تمام نکات مثبت و منفی داشتن یک فروشگاه اینترنتی و همچنین زیاد شدن علاقه مردم به برآورده کردن نیازهای‌شان از طریق اینترنت، بودن یک فروشگاه اینترنتی نسبت به نبود آن سود بیشتری برای شما خواهد داشت. با این حال بهتر است هر دو شیوه فروش سنتی و اینترنتی را در کنار هم داشته باشید تا بتوانید از مزایای هر دو بهره‌مند شوید.

مزایای راه اندازی سوپرمارکت اینترنتی چیست؟

   نویسنده: راسا
1398/06/27
اگر شما یک سوپرمارکت معمولی دارید، بهتر است هرچه زودتر با خواندن این مقاله و آشنایی با مزایای راه اندازی سوپرمارکت اینترنتی، کسب و کار آنلاین خود را شروع کنید.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

آخرین به‌روزرسانی: مرداد 1400

چرا سوپرمارکت اینترنتی؟ آیا واقعاً با افزایش تعداد هایپرمارکت‌های بسیار شیک و مجهز در سطح شهرها نیازی به راه اندازی سوپرمارکت های اینترنتی است؟ چه چیزی باعث می‌شود تا مردم بیخیال خرید حضوری از بقالی‌ها و سوپرمارکت‌های نزدیک محل زندگی خود شوند و برای خرید مایحتاج خود به سوپرمارکت های آنلاین مراجعه کنند؟ آیا این سوپرمارکت‌ها آینده روشنی خواهند داشت؟‌ چرا شما نیاز دارید تا به فکر راه اندازی شعبه اینترنتی سوپرمارکت خود باشید؟ اگر این‌ها سؤالاتی است که ذهن شما را درباره‌ی داشتن یا نداشتن یک سوپرمارکت آنلاین مشغول کرده است، خواندن این مقاله را به هیچ وجه از دست ندهید؛ چرا که قصد دارم به تمامی آن‌ها پاسخ دهم.

برای رفتن به هر بخش این نوشته، کلیک کنید:

داشتن یک سوپرمارکت اینترنتی چه مزایایی برای شما دارد؟

اگر شما یک سوپرمارکت سنتی دارید و قصد راه اندازی شعبه آنلاین آن را دارید یا اینکه می‌خواهید تنها یک سوپرمارکت اینترنتی را به عنوان کسب و کاری جدید راه اندازی کنید، دانستن این نکات خالی از لطف نخواهد بود.

راه اندازی سوپرمارکت آنلاین

امکان دسترسی به تعداد زیادی از مشتریان

یک سوپرمارکت سنتی معمولاً تعداد محدودی مشتری دارد که شامل کسانی هستند که در نزدیکی آن زندگی یا کار می‌کنند اما اگر شما یک سوپرمارکت اینترنتی داشته باشید، می‌توانید به تمامی اهالی شهر یا حتی استان خود نیز سرویس دهید. نمی‌گویم کشور، چون معمولاً محصولات سوپرمارکتی بدون یخچال زیاد دوام نمی‌آورند و انتقال آن‌ها از یک شهر به شهری دیگر دشوار است. سوپرمارکت های آنلاینی هم که در حال حاضر در کشور فعالیت می‌کنند، عمدتاً فقط در یک شهر خاص مشغول هستند.

فروش بیشتر با افزایش تنوع محصولات

سوپرمارکت های آنلاین معمولاً میوه و سبزیجات نیز می‌فروشند؛ زیرا در این صورت می‌توانند نیازهای بیشتری از مشتریان خود را رفع کنند. در واقع هرچه تنوع محصولات موجود در فروشگاه بیشتر باشد، مردم به آن بیشتر جذب می‌شوند. پس سعی کنید در صورت امکان هم امکان خرید میوه و سبزیجات تازه را فراهم کنید و هم اینکه محصولات و کالاهای مختلف از برندهای متفاوتی را به سوپرمارکت اینترنتی خود اضافه کنید.

امکان اداره سوپرمارکت اینترنتی در هر نقطه

با داشتن یک سوپرمارکت اینترنتی شما لازم نیست که همیشه در یک محل ثابت حضور داشته باشید؛ بلکه می‌توانید تمامی امور مربوط به اداره آن را در هر جایی انجام دهید. برای مثال در صورتی که با استفاده از فروشگاه ساز ها سوپرمارکت خود را ساخته باشید، تنها به یک گوشی موبایل برای ثبت سفارشات مشتریان خود نیاز خواهید داشت. حتی در غیر این صورت نیز تنها یک لپ تاپ می‌تواند در اداره سوپرمارکت آنلاین به شما کمک کند.

در این زمینه بخوانید: چطور سوپرمارکت اینترنتی راه اندازی کنیم؟

امکان سرویس دهی به تعداد زیادی از مشتریان

یکی از مشکلاتی که فروشگاه‌های فیزیکی با آن مواجه هستند، محدودیت گنجایش تعداد مشتریان است. اگر شما یک سوپرمارکت اینترنتی داشته باشید، می‌توانید به راحتی به بی‌نهایت مشتری سرویس دهید. البته قبل از آن باید از قدرت و ساختار برنامه نویسی وب سایت یا اپلیکیشن فروشگاهی خود اطمینان پیدا کنید. هم‌چنین فارغ از این‌که یک سوپرمارکت محلی و کوچک باشید یا یک هایپرمارکت بزرگ، امکان خرید آنلاین می‌تواند بازار هدف شما را بسیار گسترده‌تر کند. هم‌چنین به دلیل تعداد زیاد کاربران موبایل در ایران، ساخت اپلیکیشن سوپرمارکت آنلاین می‌تواند تأثیر بسیاری در میزان جذب مشتری و فروش داشته باشد.

ایجاد سوپرمارکت اینترنتی در هر مقیاسی

جذب مشتری با برگزاری جشنواره‌های تخفیفی

یکی از جذابیت‌های خرید از سوپرمارکت های آنلاین این است که هرچند وقت یک بار و به بهانه‌های مختلف جشنواره‌های تخفیف برگزار می‌کنند. این تخفیف‌های هیجان‌انگیز باعث می‌شود تا مشتریان، فروشگاه شما را به سایر اقوام و آشنایان خود نیز معرفی کنند و به همین ترتیب افراد جدید با سوپرمارکت اینترنتی شما آشنا می‌شوند. سرویس جذاب دیگری که می‌توانید به خدمات فروشگاه خود اضافه کنید این است که برای مشتریانی که بیشتر از یک سقف قیمتی خرید می‌کنند، یکی دو محصول هدیه در نظر بگیرید یا اینکه هزینه ارسال محصولات را برایشان رایگان حساب کنید.

دلایل علاقه مردم به خرید از سوپرمارکت اینترنتی چیست؟

مهم‌ترین اصلی که باید هنگام راه‌اندازی هر کسب و کاری به آن فکر کنید، این است که چرا مشتریان به شما نیاز دارند؟ دانستن جواب این سوال می‌تواند یکی از عوامل موفقیت شما باشد چرا که هرچه بیشتر آن‌ها را بشناسید، می‌توانید خدمات بهتری ارائه دهید و در نهایت سود بیشتری نیز دریافت کنید. در اینجا تنها به چند نکته کوتاه و کاربردی اشاره می‌کنم.

صرفه جویی در زمان

افزایش حجم کاری و کمبود وقت اصلی‌ترین نکته‌ای است که مردم را به خرید از سوپرمارکت اینترنتی ترغیب می‌کند. شخصی را در نظر بگیرید که ساعت‌‌های زیادی را در محل کار خود گذرانده و حالا باید با خستگی زیاد و با وجود ترافیک در سطح شهر، برای تهیه مواد غذایی مورد نیاز منزلش به سوپرمارکت برود. در فروشگاه باید زمان زیادی را برای پیدا کردن تک تک اجناس لیستش صرف کند و در نهایت نیز زمانی را در صف پرداخت منتظر بماند. خب اگر به جای همه این کارها به منزل برود و با استفاده از گوشی موبایل یا لپ تاپ از یک سوپرمارکت اینترنتی خرید خود را انجام دهد بهتر نیست؟ او حتی می‌تواند این کار را در هر زمانی از شبانه روز نیز انجام دهد و به راحتی سفارشات خود را درب منزل دریافت کند.

دسترسی نداشتن به برخی کالاها

بعضی اوقات ممکن است مشتری کالایی را نیاز داشته باشد که در نزدیکی محل زندگی یا کارش نتواند به راحتی آن را پیدا کند. خود من چند وقت پیش دنبال ماستی بودم که در هیچ کدام از فروشگاه‌هایی که به آن‌ها دسترسی داشتم آن را پیدا نمی‌کردم. در نهایت با جستجو در اینترنت سوپرمارکت آنلاینی را پیدا کردم که ماست محبوبم را داشت و به راحتی با چند کلیک آن را سفارش دادم و یکی دو ساعت بعد نیز آن را تحویل گرفتم.

بهره‌مندی از تخفیف سوپرمارکت اینترنتی

معمولاً سوپرمارکت های اینترنتی به دلیل داشتن هزینه‌های کمتر نسبت به مدل سنتی می‌توانند تخفیف‌های بیشتری را روی محصولات مختلف ارائه دهند. مشتریان هم که عاشق محصولات تخفیف‌دار هستند، پس خرید از این فروشگاه‌ها را ترجیح می‌دهند.

امکان خرید محصولات خاص

خرید حضوری بعضی از محصولات مانند کالاهای زناشویی یا وسایل بهداشتی بانوان ممکن است برای برخی افراد سخت باشد، به همین علت نیز آن‌ها مایل هستند این گونه خریدها را به صورت آنلاین و از یک سوپرمارکت اینترنتی انجام دهند.

آینده سوپرمارکت های آنلاین

به دلیل اینکه مردم روز به روز بیشتر به سمت خرید اینترنتی متمایل می‌شوند، به نظر می‌رسد که خرید از سوپرمارکت های آنلاین نیز در آینده بیشتر گسترش پیدا می‌کند. حتی ممکن است در آینده نزدیک مسئله مربوط به ارسال کالاهای سوپرمارکتی به سراسر کشور نیز حل شود و آن موقع است که داشتن یک سوپرمارکت اینترنتی می‌تواند به یکی از بهترین کسب و کارها تبدیل شود. پس در صورتی که نکات لازم برای اداره سوپرمارکت آنلاین خود را به درستی اجرا کنید، می‌توانید در این زمینه بسیار موفق باشید. برای آشنایی بیشتر، به رایگان فروشگاه بسازید و با پنل کاربری آن آشنا شوید:

بهترین سیستم های همکاری در فروش ایران

   نویسنده: راسا
1398/06/31
افزایش تعداد سیستم های همکاری در فروش در ایران باعث شده است تا افراد زیادی به این کار علاقه‌مند شوند و بازاریابی محصولات و خدمات گوناگون را انجام دهند.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

آخرین به‌روزرسانی: اردیبهشت 1400

سیستم های همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ، چند سالی است که به ایران راه پیدا کرده‌اند و به منبع خوبی برای کسب درآمد از طریق اینترنت تبدیل شده‌اند. این سیستم در واقع همان بازاریابی برای شرکت‌های مختلف است ولی با این تفاوت که تمامی کارها به روش اینترنتی انجام می‌شود. از آنجایی که به تعداد این سیستم های همکاری در فروش روز به روز در ایران اضافه می‌شود، ممکن است شما برای انتخاب یکی از آن‌ها به اطلاعات خاصی نیاز داشته باشید. به همین دلیل نیز ما می‌خواهیم در این مقاله مفهوم سیستم همکاری در فروش و بهترین نمونه‌های ایرانی آن را بررسی کنیم.

برای رفتن به هر بخش، کلیک کنید:

سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ چیست؟

سیستم همکاری در فروش نوع جدیدی از بازاریابی اینترنتی است که فروشگاه های آنلاین زیادی به تازگی برای بازاریابی و تبلیغات خود از آن استفاده می‌کنند. روش کار به این صورت است که افراد می‌توانند با ثبت نام در سیستم های گوناگون همکاری در فروش، یک لینک اختصاصی دریافت کنند و از آن برای بازاریابی و فروش محصولات در وب سایت شخصی یا شبکه های اجتماعی خود استفاده کنند. بعد از فروش هر محصول، سیستم پورسانتی را برای فروشنده در نظر می‌گیرد.

کار در سیستم های همکاری در فروش معمولاً بی‌دردسر است و می‌تواند برای دانشجویان و افرادی که به دنبال کار نیمه وقت هستند، مناسب باشد. با این حال در این کار هم مانند تمام شغل‌های دیگر هرچه وقت بیشتری بگذارید درآمد بهتری نیز به دست می‌آورید پس می‌توانید این کار را به صورت تمام وقت نیز انجام دهید.

در مقاله‌های گذشته به طور کامل درباره سیستم همکاری در فروش توضیحاتی داده شده است.

معرفی 4 سیستم همکاری در فروش ایرانی

پس از موفقیت شرکت‌های بزرگ و معتبری مثل آمازون، علی اکسپرس و … در استفاده از سیستم های همکاری در فروش، کسب و کارهای زیادی در مناطق مختلف دنیا از آن‌ها الگوبرداری کردند و این روش را برای بازاریابی آنلاین خود به کار گرفتند. فروشگاه های اینترنتی ایرانی نیز از قافله عقب نماندند و بسیاری از آن‌ها این سیستم کسب درآمد اینترنتی را راه اندازی کردند. حالا می‌خواهیم ببینیم کدام یک از این سیستم‌ها استانداردهای لازم را دارند؟ آیا پول بازاریابان را به موقع پرداخت می‌کنند؟ شرایط عجیب و غریبی برای کار کردن ندارند؟ درصد پورسانتی که برای کالاهای مختلف در نظر می‌گیرند، چقدر است و آیا اجناس‌شان تنوع لازم را دارد؟

سیستم همکاری در فروش دیجی کالا

سیستم همکاری در فروش دیجی کالا

اولین رمز موفقیت دیجی کالا به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور این است که با گذر زمان و پیدا شدن شیوه‌های جدید در بازاریابی کسب و کارهای اینترنتی، آن‌ها را به کار می‌گیرد و روز به روز پیشرفت می‌کند. آن‌ها بعد از اینکه چند سال که به عنوان یک فروشگاه اینترنتی معمولی فعالیت داشتند، فعالیت مارکت پلیس خود را شروع کردند. بعد از آن هم برای بازاریابی بیش از 500 هزار محصول موجود در فروشگاه، تصمیم به راه‌اندازی سیستم همکاری در فروش گرفتند. ویژگی جالبی که سایت دیجی کالا دارد، این است که شما می‌توانید قبل از شروع به کار تعداد کلیک، نرخ تبدیل، میانگین قیمت فروش و درصد کمیسیون را به صورت فرضی انتخاب کنید تا ببینید در این شرایط چه مقدار درآمد خواهید داشت. علاوه بر این،‌ دیجی کالا تمامی تصاویر، توضیحات و لینک مربوط به محصولات را در اختیار شما می‌گذارد و در صورتی که شخصی از طریق لینک شما خرید کند و تا 7 روز آن را پس ندهد، دیجی کالا کمیسیون شما را به حساب بانکی‌تان واریز می‌کند.

سیستم همکاری در فروش سبز گستر

سبز گستر به دلیل اینکه مزایای زیادی را برای همکاران خود در نظر می‌گیرد، یکی از سیستم‌های بسیار کاربر پسند در زمینه همکاری در فروش محسوب می‌شود. این شرکت علاوه بر دارا بودن محصولات متنوع و جذاب، پورسانت بالایی هم از 30 تا 50 درصد برای کاربران خود در نظر می‌گیرد. کاربران سیستم همکاری در فروش سبز گستر می‌توانند 80٪ از مبلغ سفارشات ارسالی را به صورت روزانه دریافت کنند و بعد از توزیع محصولات نیز 100 درصد مبلغ به حساب آن‌ها واریز خواهد شد. همچنین در شرکت سبز گستر، تمام سفارشات قبل از ارسال از طریق تلفن پیگیری و تأیید می‌شوند.

یکی دیگر از امکانات جالب سیستم همکاری در فروش سبز گستر، قابلیت زیرمجموعه‌گیری آن است و شما می‌توانید به ازای هر فردی که به عنوان زیر مجموعه خود به سیستم اضافه می‌کنید، 12٪ از پورسانت محصول فروش رفته توسط او را دریافت کنید. البته این 12٪ شامل پورسانت خود شخص زیر گروه شما نمی‌شود.

بهترین سیستم های همکاری در فروش ایرانی

سیستم همکاری در فروش فروشگاه ساز سپهر

در فروشگاه ساز سپهر، به دو شیوه می‌توانید از همکاری در فروش، کسب سود کنید:

  • فروشگاه خودتان را ایجاد کنید و از مشتریان و سایر مخاطبان دعوت کنید که محصولات‌تان را بفروشند:

کسانی که فروشگاه خود را در فروشگاه‌ساز سپهر ایجاد کنند، می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند. با استفاده از این ویژگی، پس از راه‌اندازی فروشگاه و افزودن محصولات خود، مخاطبان شما می‌توانند لینک اختصاصی خود را دریافت کرده و در فروش هریک از کالاهای شما مشارکت داشته باشند. پس از خرید موفق، پورسانت فرد معرف در پنل کاربری‌اش قابل مشاهده خواهد بود. هم‌چنین شما می‌‌توانید برای هر گروه محصولات متفاوت، پورسانت متفاوت در نظر بگیرید. برای اطلاعات بیشتر صفحه‌ی همکاری در فروش را ببینید.

قابلیت همکاری در فروش در فروشگاه ساز سپهر

  • همکارِ فروش سپهر شوید: طیف گسترده‌ای از افراد که صاحب فروشگاه فیزیکی و یا در فکر راه‌اندازی یک فروشگاه تماماً اینترنتی هستند، از امکانات فروشگاه‌ساز سپهر استفاده می‌کند. این امکانات، فقط وب‌سایت فروشگاهی نیست؛ بلکه مجموعه راه‌حل‌هایی است که فروشگاه‌ها می‌توانند به‌طور همزمان از طریق وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی، موتورهای جستجوی محصول (ترب و ایمالز) و به‌صورت حضوری فروش داشته باشند.

اگر افرادی را می‌شناسید که به‌دنبال راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی هستند و سپهر مناسب آن‌هاست، با معرفی فروشگاه ساز سپهر به آن‌ها، پورسانت دریافت کنید. برای شروع، خدمات و تعرفه‌های سپهر را ببینید و برای شروع همکاری، با سپهر تماس بگیرید.

همکاری در فروش با فروشگاه ساز سپهر

سیستم همکاری در فروش می مارکت (پایگان)

یکی دیگر از سیستم‌ های همکاری در فروش معتبر در ایران می مارکت است که با نام پایگان نیز شناخته می‌شود. تفاوتی که این شرکت با سایر شرکت‌های فعال در زمینه همکاری در فروش دارد، این است که تنها دو بار در ماه برای همکاران خود پول واریز می‌کند؛ اما مزایا و امکانات جذاب آن به قدری زیاد است که می‌توان از این مورد چشم پوشی کرد. برای مثال در سیستم می مارکت، شما می‌توانید به تعداد نامحدود برای مشتریان خود اس ام اس ارسال کنید. همچنین این شرکت 2 بار در روز سفارشات مشتریان خود را ارسال می‌کند و تا حداکثر ۴۸ ساعت بعد این سفارشات به دست مشتری می‌رسد که از این نظر یکی از سریع‌ترین سرویس‌ها محسوب می‌شود.

از دیگر امکانات می مارکت می‌توان به امکان ویرایش قالب‌های تبلیغاتی آن‌ اشاره کرد و اگر شما دانش برنامه‌‌نویسی داشته باشید، به راحتی می‌توانید کدهای این قالب‌ها را بنا بر سلیقه و نیازتان تغییر دهید و در وب سایت فروشگاهی خود قرار دهید. علاوه بر این می مارکت برای کاربرانی که قصد فروش و تبلیغ محصولات در تلگرام و اینستاگرام را دارند، یک ربات تلگرامی طراحی کرده است که بنرهای تبلیغاتی مربوط به این شبکه های اجتماعی را برای آن‌ها می‌فرستد. همچنین می مارکت نیز مانند سیستم همکاری در فروش سبز گستر، قابلیت زیرمجموعه‌گیری دارد که با استفاده از آن می‌توانید پورسانت بیشتری دریافت کنید.

کلام آخر

سیستم های همکاری در فروش فعال در ایران بسیار زیاد هستند و این‌ها تنها چند نمونه از آن‌ها بودند که معرفی کردیم. بهتر است در انتخاب هر شرکت و سیستمی بسیار تحقیق کنید و از فروشندگان مختلف درباره نحوه کار آن‌ها بپرسید تا به مشکل برخورد نکنید. همچنین به یاد داشته باشید که با اینکه کسب درآمد از این روش بسیار آسان است ولی اگر می‌خواهید پول زیادی به دست آورید باید برای کار خود وقت بسیاری صرف کنید.