چگونه وبلاگ نویسی به افزایش فروش فروشگاه‌های اینترنتی کمک می‌کند

   نویسنده: تیم پشتیبانی
1393/09/16
یکی از کلیدهای موفقیت اینترنتی ، بازاریابی محتوا و داشتن وبلاگ است که یکی از بهترین روشها برای جذب افراد می باشد. در این مقاله سعی شده است نکات کلیدی در ایجاد وبلاگ ذکر گردد.

 

به اشتراک بگذارید: 
 

یکی از کلیدهای موفقیت اینترنتی ، بازاریابی محتوا و داشتن وبلاگ است که یکی از بهترین روشها برای جذب افراد می باشد. شما می توانید بدین وسیله خواننده را ترغیب به خرید محصول یا استفاده از خدمات وب سایت خود نمایید. اگرچه نمی توان انتظار بازدهی سریع از وبلاگ داشت ولی به مرور زمان وبلاگ می تواند موجب افزایش محبوبیت بیشتر و مقدمه ای برای ایجاد درآمد باشد.

وبلاگ نویسی، ضمن ایجاد اعتماد، به مشتریان این امکان را می دهد تا با بالاترین رده های مدیریتی شرکت ها، ارتباط نزدیک برقرار کنند. وبلاگ نویسی به بازاریاب ها کمک می کند که داستان خود را در یک محیط باز و غیر رسمی که برای مشتریان حالت شخصی دارد، بیان کنند و بتوانند برای ارائه کننده خدمات،کف بزنند یا شکایت کنند.

به وسیله وبلاگ بازدید کننده و مخاطبان سایت را افزایش دهید.

هنگام طراحی وبلاگ، افزایش بازدید کننده را باید در نظر داشته باشید. به یاد داشته باشید که ترافیک بالا برابر با فروش بیشتر نیست. بنابراین برای فروش بیشتر نیاز به جذب مشتریان بالقوه دارید .کاملا واضح است که ورود کاربر به سایت کافی نیست و باید محیطی را ایجاد کنیم که کاربر در سایت بماند و بعدا دوباره به سایت سر بزند. حالت ایده ال برای هر مدیر وبسایت آن است که بازدید کننده، سایت را به لیست علاقه مندی های خود (Bookmark) اضافه کند.

بهترین راه جهت افزایش ترافیک سایت ، تحت تاثیر قرار دادن مشتریان اصلی توسط موضوعات و مسائلی که در وبلاگ گذاشته می شود است. اگر میخواهید بازدید سایت شما افزایش پیدا کند سعی کنید از آن چه که افراد دوست دارند سخن بگویید. برای مثال اگر در حال فروش کفش سفارشی هستید، یکی از پست های وبلاگ می تواند در مورد احساسی که در زمان پوشیدن این کفش دارید باشد. تحقیق در زمینه شیوه زندگی و مسائل مرتبط با مشتری بسیار حائز اهمیت است. در نهایت با پرداختن به این موارد و ایجاد محتوایی مناسب می توانید کاربران جدیدی به سایت خود اضافه نمایید.

وبلاگی ایجاد  کنید که پیشنهاد دهد نه اینکه بفروشد.

وبلاگ شما یک صفحه  تبلیغاتی نیست و حتی یک وبلاگ پر از تبلیغات یا پیشنهاد برای خرید اجناس می تواند به اعتبار شما آسیب برساند. البته، این بدان معنا نیست که نمی توانید مطالبی در مورد کالاها و محصولات خاص خود بگذارید، بلکه فقط مطمئن شوید که تمام پست های وبلاگ درمورد محصولات و فروش در سایت نیست. هدف اصلی ساخت وبلاگ ، ایجاد رابطه با خوانندگان می باشد که این امریست زمانبر. شما می توانید درباره قطعه ای از کالا ، معنا ، تاریخ و یا روش طراحی آن صحبت کنید. نکته مهم این است که نام تجاری به تنهایی سبب فروش محصولات نمی شود.

وبلاگ های تاثیر گذار و وبلاگ نویسان همرده یا همرشته ی خود را پیدا کنید و با آنها ارتباط برقرار کنید.

اگر می خواهید واقعا وبلاگتان فضایی برای نشان دادن تجارت شما باشد، سعی کنید دیگر وبلاگنویسان موفق و مرتبط با کار خود را پیدا کنید. این لزوما به این معنا نیست که به دنبال آدم های خیلی مشهور بگردید بلکه هر وبلاگ کوچکی هم برای خود مخاطبان و خوانندگان ثابتی دارد که می توانند بخشی از مشتریان شما باشند. همچنین با بررسی نوع رفتار آن وبلاگ ها می توانید درک کنید که هر کدام چطور توانسته اند با مخاطب خود ارتباط بر قرار کنند .

اکثر وبلاگ ها امکان نظر دهی دارند. می توانید در پست هایی که مرتبط با فعالیت شما هستند نظسر ارسال کرده و در فیلد آدرس سایت ، آدرس وب سایت خود را ارسال کنید .

وبلاگ را به اشتراک بگذارید.

مطالب وبلاگ خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. امروزه شبکه های اجتماعی میلیون ها بازدیدکننده و عضو، دارند.  بازاریاب ها به ارزش اینگونه سایت ها پی برده اند و در محدوده های تخصصی تر نیز، اینگونه سایت ها در حال شکل گیری هستند. امروزه سایتهای اجتماعی برای مادران، کودکان، دانشجویان دانشگاه، حرفه ای ها و بسیاری از قشرهای اجتماعی دیگر وجود دارند. اینگونه سایت ها، محفل هایی جهت همفکری افرادی که تفکرات مشابه دارند ایجاد می کنند تا آنها این تفکرات، ایده ها، منابع، تجارب، تصاویر، ویدئو، موسیقی و هر چیز مشترک دیگر را با سایرین به اشتراک بگذارند. پس توجه و ایجاد پست در اینگونه شبکه ها می تواند نقش بسزایی در فروش و ارائه بهتر خدمات سایت ایفا نماید.

نوشتن پست تنها گام اول است. اشتراک گذاشتن مطالب، در نظر گرفتن زمانی برای ارسال مطالب به دیگر سایت ها،فعال کردن RSS ، به اشتراک گذاشتن مطالب از طریق شبکه های اجتماعی مانند توییتر و گوگل پلاس و ... می تواند در جذب کاربران بیشتر مفید باشد. یک طرح بازاریابی موفق، آمیزه ای از انواع روشهای فوق را به کار خواهد بست. بازاریاب حرفه ای برای خود استراتژی مشخصی جهت تولید محتوا به شکل های مختلف و توزیع آن از طریق کانالهای مختلف اطلاع رسانی جهت رساندن اطلاعات به طیف گسترده ای از مخاطبان، تدوین می کند.